Het Parkethof:Het Parkethof
Geestbrugweg 113
2281 CJ Rijswijk
Tel. 070 415 42 41
Fax. 070 415 42 42


Parkethof; de Specialist van Parket, Laminaat en Hortus vloeren in de omgeving van Rijswijk, Delft, Voorburg, Den Haag en omstreken.

Reparatie

Heeft u net een huis gekocht met een prachtige, maar verwaarloosde vloer ? Het Parkethof is gespecialiseerd in renovatie en reparatie van antieke vloeren. Tussen ons gezegd is dit misschien wel het leukste deel van ons vak. Antieke vloeren hebben karakter, zijn uniek en ademen sfeer.
En wat is er nou mooier dan het in deze oude glorie herstellen van zo een plaatje ? Wij komen bij u thuis om te beoordelen wat nodig en gewenst is.

Afhankelijk van de situatie vervangen wij onherstelbare delen van uw vloer en werken deze verder af door te schuren en vervolgens te lakken, olieen of in de was te zetten.

Reparatie: Projecten

Voor voorbeelden van de verschillende reparatieprojecten in regio Rijswijk, Voorburg, Delft, Den Haag en omstreken of overige gerealiseerde projecten, klikt u op de volgende link :

Projecten parket/laminaat vloeren.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanvraag offerte kunt u via de volgende link contact opnemen met het Parkethof te Rijswijk:Contact met het Parkethof te Rijswijk

Het Parkethof - Geestbrugweg 113 - 2281 CJ Rijswijk - Tel. 070 415 42 41 - Fax. 070 415 42 42